Kvällens tankar?

Jag sitter här och jag tänker på hur mycket saker som helst. Det känns lite rörigt i mitt huvud och de bästa jag kan göra är nog bara blogga lite och sen sova.

Jag har haft en lång arbetsdag. Det är är säkert nåt som ger näring åt allt möjligt som jag nu grubblar över. Jag vill helst sktriva ner precis allt, men jag känner också att mycket är privat. Jag vill skriva mycket på min blogg om hur jag känner och tänker kring saker och ting. Mest för att jag tror inte att det är bra att hålla för mycket inom sig av allt de man tänker på. Mitt prooblem är att jag vill hålla en hel del privat för mig själv. När jag samtidigt vill skriva mycket om hur jag känner och tänker så blir det ju ändå att jag håller inne med mycket, just för att vissa saker känns för privat för att gå ut med på min blogg. 

Jag håller mycket för mig själv och det gör att jag kanske mår lite dåligt, men jag känner ju inte riktigt heller att jag har någon att prata med om precis allt. När jag också känner var gränserna går när jag skriver blogginlägg då blir de lätt mycket som jag tänker på, om och om igen för mig själv.

Jag har mina vänner och syskon och de finns naturligtvis mycket jag kan berätta för dom, kanske allt. Men så kommer det svåra här också: Jag vill kanske inte berätta allt för jag vill inte lasta över med mina bekymmer och problem för dom jag tycker väldigt mycket om. En annan grej är att jag ibland kan skämmas lite över att jag kan tycka att jag har  mina små bekymmer och problem. Jämför man med hur många andra människor som helst så finns det ju många som oro, rädsla och ovisshet inför mycket av det som man kan drabbas av här i livet. Det finns otroligt många människor där ute som jag inte skulle vilja byta livssituation med om man säger så. När jag tänker så är det svårt att berätta om mina sk bekymmer. Det känns bara som ingenting trots att de är mycket för mig.





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE