Kommande undersökningar.

David på SciLife Clinic ringde mig idag och ville fråga mig lite om jag hade några frågor bla kring de som Mouna gick igenom med mig förra veckan. Han undrade också om jag hade några frågor angående de kommande undersökningar som kommer att komma under detta året och även nästa år. 

Jag kommer att få mail och telefonsamtal inför varje grej jag ska göra under ca 1,5 års tid framöver. Nu i september ska jag kontrollera blodtrycket vid några tillfällen. Alla värden ska jag bara maila till Mouna. Allt handlar om att bara kontrollera så inte blodtrycket stiger och blir för högt. Det är livsnödvändigt att hålla blodtrycket under ett visst värde och under en tid vill helt enkelt bara se att det inte blodtrycket är för högt. Jag kontrollerar blodtrycket själv här hemma med hjälp av en blodtryckmätare.


Jag ska också denna månaden gå till en Optiker. Det som David sa till mig nu är att jag ska göra en kontroll av trycket på mina ögon. Mouna skulle höra av sig mer exakt om alla detaljer kring detta och vad man vill veta när man gör denna undersökning.


En annan sak som också ingår i det uppföljande programmet i denna månaden är: Implementering av livsstilsförändringar enligt dom råd. jag fick på mötet förra veckan. Det handlar om tex kost, träning, sömn, stress, välbefinnade och min psykiska hälsa. Mouna kommer helt enklet stämma av med mig och fråga hur de går för mig att följa dom livstilsråd hon gav mig.

Så här fortsätter det sen alltså hela detta året och även nästa. I slutet av detta året ska jag ta lite prover och i mitten av nästa år ska jag ta mer prover och sen avslutas det med en lite större undersökning igen för att helt enkelt göra en extra kontroll av en  de som man bör kontrollera en andra gång. 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE