Jag har landat i Stockholm.

Jag har landat i Stockholm om man säger så och jag trivs alltid så bra i denna stan. Jag åkte tåget upp och det enda jag liksom ångrar med dessa nu 2 Stockholmsresor är att jag inte åkte tåg förra gången också.
 
Jag trodde det skulle vara smidigare med bil eftersom man åker när man vil och inte behöver bry sig om tider, men klart som fan det är bättre med tåget. Jag är uppe i Stockholm på ca 3 timmar och sen är det bara att gå ut ur tåget, och ut i vackra Stockholm.
 
Här går man bara runt och myser ju. Jag gick direkt till hotellet. Jag trodde inte jag skulle få checka in så tidigt på förmiddagen, men jag tänkte att jag kan ju alltid lämna väskan och sen får jag väl vänta med att checka in till i kväll. Nu gick det bra i allal fall så nu sitter jag här på rummet och bara tar de lugnt.
Jag har också promenerat runt lite i Stockholm. En kul grej som hände det var när en tjej kom ut från gymet Metropolis på Birger Jarlsgatan och frågade mig om jag inte ville komma in och träna. Hon berättade att hon och ett gäng andra tjejer följer min danneblogg. Jag kände tyvärr att jag inte hade någon tid. Jag ska ju snart vara på SciLife Clinic och få mina provsvar från min undersökningsdag som jag gjorde i augusti. Jag hade väl hunnit träna, men jag vill bara ta de lugnt nu innan jag får min "hälsodom". Men jag blev väldigt glad att det bara kommer en tjej,ut från ett gym, mitt i Stockholm och ropar Danne.
 
 
Nu ska jag vila lite och sen alltså bort och träffa Mouna på SciLife Clinic. Det ska bli kul att få träffa henne, men samtidigt är jag lite nervös över vad mina provsvar visar. Snart vet jag de och jag får säkert också reda på en hel del mer som jag sen förmodligen kommer at ha nytta av resten av mitt liv.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE