En grej som jag tycker är tråkig.

Jag har fått många mejl denna helgen.Jag har knappat svarat eller brytt mig om något av dom. Anledningen är mycket enkel. Det går sällan att lita på att de som jag får mejl om är sant.
 

Ofta när jag får ett  mejl från typ en bloggläsare så är det så sjukt ofta som folk utger sig för att vara någon annan än den dom egentligen är. Det går ju att kolla upp på massor med olika sätt.  
 
Jag tycker detta är så tråkigt för om jag inte kan lita på folk från början varför skulle jag då göra det sen. Mejl kan handla ollika saker. Det kan vara att man vill träffa mig, skicka något till mig eller bara komma med något erbjudande. Hur många som helst av allt detta är bara bluff och "fake" från början. Jag bryr mig ju långt ifrån allt jag får, men om jag skulle bry mig om något så har jag alltid i bakhuvudet att detta kan vara bluff. Att få mejl känns lite som att kolla på någon människa som slår världsrekord i friidrott. Man ser vad människan åstakommer, men man tänker samtidigt är han/hon dopat. När det gäller alla möjliga mejl som jag får ibland så är det lite samma sak, fast man kan inte tänka ordet doping. Jag tänker istället: Vad vill denna människan? Detta är/kan vara "fake".
 
Det riktigt tråkiga med detta är ju att man struntar ju även i dom människorna som skriver och är helt ärliga med vem dom är och vad dom vill. Jag kan tycka på ett sätt att det är jobbigt att vara sådär misstänksam jämt, men det går ju inte att vara något annat eftersom det är vanligare att jag får "fake mejl" än ärliga mail. Jag överdriver verkligen inte när jag säger det.
 
 
Några saker ska många ut av er ändå veta.
Jag bli naturligtvis jätteglad för alla mejl, och även kommentarer jag från många ut av er bloggläsare som handlar om hur mycket ni gillar mig och min blogg.  De värmer mitt hjärta och känns bra när man sitter här i höstmörkret och grubblar om allt och inget ännu en gång.
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE