Detta var bara början.

Helgens och denna veckans arbete är nu över. Jag är jättetrött och idag var jag inte lika avspänd när jag jobbade som jag var igår. Det kändes betydligt bättre då. Idag satt jag mer på helspänd och även om jag inte stressa så kändes hela dagen ganska jobbig. Jag fick liksom inte grepp om den utan det vara bara tufft och man fick bara kämpa med sig själv liksom.
 
 Denna helg av mycket jobbande är bara början.  Nästa vecka har jag långa dagar igen, när jag väl jobbar.  Mitt i allt de ska jag "tagga" till Stockholm också. Då får jag alla provsvar. Man kommer att tala om för mig exakt hur det ser ut idag och vilka steg jag ska ta för att minska eventuella risker för att få svåra sjukdomar i framtiden. Jag undrar vad man kommer att säga? Finns det något som bara måste åtgärdas nu direkt? Jag kan i alla fall säga att jag har stort förtroende för Mouna och dom andra på SciLife Clinic. Jag  kommer att lyssna och ta åt mig och ställa hundratals frågor om allt som har med min hälsa och olika sjukdomar att göra. Det ska bli kul när det är dags att tagga upp till Stockholm igen. 
 
Nu ska jag sova. I morgonm ska jag tagga till gymmet och sen får vi se vad jag gör mer. Jag är ledig och det är ju alltid skönt.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE