30 September

Ny vecka och nya tag som börjar med lite jobb. Väldigt lite, bara några timmar på förmiddagen och jag hade till och med en rast på 30 minuter mitt i passet. Rätt bra dag denna måndag, bara ett fel på den och det är att man måste upp tidigt.
 
Så har jag det i en månad framåt nu. Det kommer att bli tuff. Jag har några riktigt långa arbetsdagar också, men det är väl bara att bita ihop ännu en gång och köra på. Det inns någon som sa till mig för länge sen när jag sa något om att jag var trött efter jobbet att: Det är så att det är när man jobbar. Just dom orden att så är det när man jobbar har jag nog tänkt på varje gång som jag också ägnar en tanke åt att det tex känns i kroppen efter en tuff arbetsdag. Då tänker jag alltid på dom där orden som en viss människa sa en gång till mig. SÅ ÄR DET NÄR MAN JOBBAR. Frågan jag ibland då kan ställa mig själv när jag inser hurdet kan vara att jobba  är: SKA DET VARA SÅ NÄR MAN JOBBAR???
 
 





göte
09 September, kl. 20:06 | Blogg;

Hej! Jag har märkt att du både gillar iron maiden (du har till och med en tatuering) men samtidigt lyssnar på riktig klubb-techno typ. Hur går det här ihop?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE