Kvällsblogg.

 
 
 Skönt att man har haft en lugn ledig helg. Jag behövde inte ens städa här hemma för jag gjorde så mycket sånt innan helgen. Jag vill ju ha nystädat hem som är fritt från smuts, damm och sånt. Dessutom gillar jag inte att ha rörigt i största allmänhet. Därför var det skönt att jag fick gjort allt sånt vardagligt fix innan helgen så att jag bara kunde slappa mig igenom helgen. Jag har ju jobbat mycket denna veckan och det fortsätter nästa vecka, så jag vill ha all den vila jag kan få.
 
I morgon ska man alltså jobba igen. Jag har en lång dag. Arbetstid på över 11 timmar. Dessutom har jag ett litet möte efter jobbet. Det är lite mailkontakt fram och tillbaka med en person. Vad det handlar om lär ni märka om ni följer min blogg framöver. Jag säger bara nu att det ska bli skönt att få detta fixat.
 
Jag ska redan nu börja tänka på att gå och lägga mig. Jag ligger väl och läser lite och sen hoppas jag att jag somnar ganska tidigt. Jag vill inte vara för trött när klockan ringer i morgon 04:30. Är man för trött då känns det som tiden går extra  fort på morgonen och sen blir man som ett stressat djur när det är dags att knalla till jobbet. Det blir ingen bra start på en sjukt lång dag. Bättre ju att ta de lugnt och ha gott om tid liksom.
 
 
 





Linda
10 October, kl. 21:55 | Blogg;

Hej jag undrar om inte du kan ha en frågestund? :)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE