2013 10 11

Rätt skön dag lär detta bli. Jag har varit och jobbat, men bara några få timmar under förmiddagen. Känns bra att man redan nu är hemma igen, och dagen har ju knappt börjat. Så här skulle man ha det varje dag. Då skulle jag aldrig kunna gnälla över at jag måste stiga upp 03:30 på morgonen.
 
Idag har jag massor av saker jag vill få gjort, och jag ska få gjort mycket denna fina fredag. Jag handlade lite på vägen hem så nu har jag så jag klarar mig hela helgen i alla fall.
 
 
Jag ska ringa lite olika företag idag och säga upp lite avtal om allt möjligt. Jag hoppas att dom jag pratar med inte säger emot eller försöker lura på mig något skit som jag inte är intresserad av. Det är ju ganska vanligt att vissa företag börjar "tjabbla" om en massa annat än just det ärendet som man ringer om. Gör dom det då kommer jag att säga ifrån väldigt vänligt, men bestämt att jag ringer för en sak och inget annat och därför vill jag inte veta något mer än ev svaret på de frågor som jag idag har. Börjar dom tjabbla om något annat då säger jag ifrån direkt på sekunden, det kan jag lova. 
 
Det får bli lite mat snart också. Jag ska ta en promenad bort till  Vänerparken. Dom har riktigt god fisk där idag. 
Ha en bra fredag!
 
 





Fredde
10 October, kl. 12:05 | Blogg;

Bra Danne! Stå på dig och låt dig inte bli lurad!
Det är allt för många som blir pålurad massa skit

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE