Träna för livet.

Har haft en aktiv förmiddag. Jag startade dagen med gym. Nu är det dags att försöka nå de mål som jag har med träningen. Hoppas att jag kan förändra lika mycket med min träning som jag har gjort med kosten. 
 
Jag vet inte riktigt hur jag ska orka träna så mycket som faktiskt krävs av mig. Det kommer att bli tufft, men jag har också ganska tuffa krav på mig själv när det gäller att uppnå de resultat som jag vill åstakomma, så det är bara att ta tag i detta ordentligt nu. Det känns ändå skönt att jag inte har någon press från någon annan än just mig själv. Mest handlar min träning om att ha en rörlig vardag. Jag har ju ett stillasittande jobb och därför är ju träningen för mig väldigt viktig.
 
Målen jag har  är att orka röra mig mer än vad jag egentligen har gjort under dom senaste åren. Jag har i perioder tränat på bra, men jag har samtidigt  haft väldigt många långa perioder där jag knappt har tränat överhuvudtaget. Jag har nog alltid rört på mig, mne i perioder har det ändå varit för dåligt. Det vill jag ändra på nu! 
 
Enligt vad min senste hälsoundersökning visar så har jag något låga värden på mina könshormoner. Detta kan som det heter boostas med hjälp av muskelträning och viktnedgång, samt att min  doktor (Mouna) följer upp med nödvändiga åtgärder. Viktnedgång är också något som jag ska kämpa med. Jag får absolut inte gå upp i vikt. Ligga kvar på samma funkar nu, men helst ska jag rasa neråt i kilo. Mindre portioner mat och mycket träning så kommer jag att gå ner i vikt. Jag har redan med hjälp av stora förändringar i kosten gått ner ganska mycket på bara 1,5 månad. Nu ska jag se till att fortsätta så och helst rasar jag mer på kortare tid när jag nu ska träna bättre och bättre. Det handlar inte bara om att gå ner i vikt för att få bättre värden på mina könshormoner. Det handlar också om blodtrycket och blodsockret. Viktnedgång som jag får med hjälp av träning och bra mat hjälper för att hålla rätt värden på blodtryck och blodsocker.  
 
Det finns en del annat också där jag har värden som måste komma till rätt nivå, men det är sånt som kräver mer undersökningar och annan typ av uppföljning på. Jag kan liksom inte påverka alla värden i kroppen med hjälp av kost och träning. Det krävs mer än så. Men det som gäller för mig just nu är ju träning och kosten och jag tror att jag klarar att göra de förändringar som krävs för att jag ska nå mina mål. Det vore kul att visa Mouna på nästa undersökning att mina värden är bra i de som jag kan påverka själv. Jag tränar för livet nu och det är ju värt en hel del. 
 
 
 
Jag har också köpt en t-shirt för att visa att jag stödjer arbetet mot cancer. Den kostade ganska mycket med tanke på att det är en t-shirt, men den är värd varenda krona och alla pengar går ju faktiskt till en bra sak.  
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE