Personliga fasoner.

Om jag vill känna mig riktigt snygg en dag så brukar jag 1-2 dagar  innan förbereda mig genom att dricka väldigt mycket vatten och även ta en långpromenad. Långpromenad 2 dagar innan och väldigt mycket vatten 1 dag innan.  Jag vet egentligen inte om det bara är inbillning, men jag tror faktiskt att det funkar om man liksom bara behöver se lite extra söt ut en enda dag. Man kanske vet att man har en date eller så vill man bara helt enkelt försöka se så bra ut som det bara går. 

Jag kanske är helt fel ut med de jag gör, men jag gissar att det inte är så ovanligt att vi människor har lite fasoner för oss. Tror man på att det funkar själv så varför inte bara köra på?

Jag tycker att det är lite roligt när jag hör om andra som har någon personlig grej för sig som dom tycker funkar, fast det kanske inte är så veteskapligt bevisat att det är så man ska göra. Man tror bara på det själv och så kör man på det.

Långpromenad och dricka mycket vatten alltså. Om ni ser mig göra dom två sakerna typ två  dagar i rad och sen ser väldigt nöjd ut den på den tredje, då vet ni vad det handlar om. 

 

 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE