Mardrömmar.

I natt drömde jag återigen om att jag blir jagad av någon eller några. Inte bara en gång utan två gånger. Här berättar jag historierna.

Jag borde veta att jag inte ska dricka kaffe!

Jag hängde på något ställe där jag tydligen inte fick vara. Jag tog en kopp kaffe, fast jag egentligen hatar kaffe. Det kommer fram en kille som vill spela tuff och frågar varför jag tar en kopp kaffe när jag borde veta att jag inte bara får ta en kopp kaffe utan att fråga. Dessutom hade det blivit nej och det borde jag veta eftersom jag egentligen inte får hänga på detta "place".

Jag går och sätter mig vid ett bord och försöker dricka mitt kaffe, men det smakar så äckligt så jag häller ut det igen. Då blir några som ser detta arga och börjar jaga mig. Jag springer iväg och jag kommer långt före alla som försöker få tag i mig. Helt plötsligt kommer jag till vägs ände och då är det som vanligt när jag drömmer en mardröm. Jag tänker att nu blir jag slaktad, men istället vaknar jag.

 

Den andra drömmen: Skrattar åt en gubbe som inte kan betala en champagnenota.

Jag hade gått ut för att festa och det såg ut att bli en lyckad kväll. Jag hade gott om "cash" laddat på kontokortet. Jag beställde in 60 flaskor champagne och jag hade massor av tjejer som bara samlades kring mig. Det blev en rätt bra stämning där tills en gubbe som verkade sur och bitter kom fram till mig och frågade varför jag sitter här med  massor av tjejer och tror att jag är nåt. Han fortsätter att fråga om jag inte har några riktiga vänner eftersom jag måste köpa 60 falskor Cristal Champagne och bjussa på. Det är faktsikt oartigt mot oss som inga pengar har och bjuder mig gör du ju inte heller, säger denna gubben till mig.  Först svarar jag honom inte utan jag brister ut i ett asgarv. Sen säger jag samtidigt som jag skrattar högt: HAR DU INGA PENGAR DÅ SKA DU KANSKE INTE VARA HÄR ÖVER HUVUDTAGET. KAN MAN INTE BETALA EN CHAMPAGNENOTA DÅ FÅR MAN DRICKA LÄTTÖL OCH HOPPAS PÅ ATT MAN FÅR EN BRA KVÄLL I ALLA FALL.  Gubben blir riktigt arg så han river typ hela stället och jag flyr ut på någon bakgård och gubben som inga pengar har är efter mig. Han får tag i mig och ska precis slakta mig med en krossad ölflaska, men då vaknar jag såklart igen.  

 

 
Jag förstår inte! Jag mår bra och utsätts inte för några traumatiska händeser i min vardag direkt. Därför tycker jag att min mardrömmar om alla som vill mig illa kan ta och "tagga" ner lite. Jag vill drömma om lite roliga och trevliga saker istället. Jag vill inte drömma om personer som verkar ha en liten hjärna och som blir provocerade av att jag är som jag är. Lämna mig ifred nu! 
 

 






Svante
11 November, kl. 23:14 | Blogg;

Är det champange man måste köpa för att tjejerna ska flockas runt en alltså? detta måste jag testa! Tack för en bra blogg Danne! You´ré the man!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE