Man har ju blivit lite bortskämd.

Jag hade en lång dag av arbete igår. Först var det möte och sen skulle man köra också. Mötet handlade om alla förändringar som kommer att bli framöver på min arbetsplats. För mig personligen blir det ingen större förändring. Jag kommer att köra på och fortsätta att jobba i Vänersborg. Schemat som jag sen ska köra efter tycker jag på många sätt är bättre än det jag har nu, men någon större skillnad när det gäller tider, långa dagar, korta dagar, perioder av ledighet och annat är det inte. Man måste jobba liksom, och det lär jag få göra framöver också. 
 
De stora förändringarna  som händer är att mycket flyttas över till Trollhättan och allt blir väldigt mycket mindre i Vänersborg. Mindre personal, bussar, parkering och även mindre lokaler att vara i. Allt blir liksom mindre i Vänersborg, men de förvinner inte. Man flyttar bara över till Trollhättan. Detta har vi vetat ganska länge, men igår fick vi liksom reda på vilka nya rutiner som gäller pga allt nytt som snart händer.
 
Själv har jag ju blivit lite bortskämd genom åren. Det tar mig ca tio minuter att gå till jobbet. Jag slipper ha en bil att bekymmra mig över. Jag slipper pendla till jobbet och det är jag också glad för. Pendla till jobbet för att  köra buss .... det funkar naturligtvis, men genom åren har man blivit ganska bortskämd med att ha det så bra som jag faktiskt har. Att kunna promenera max tio minuter till jobbet och tio minuter hem från jobbet är svårt att tycka illa om. Jag fortsätter gärna så ett tag till! I framtiden får vi väl se vad som händer, men just nu kan jag bara köra på som vanligt och så får allt som händer runtomkring mig bara hända. Jag kommer att få hitta lite nya rutiner när jag väl är på jobbet, men det är ju inga bekymmer. Under dom år som jag har kört buss har allt möjligt ändrat sig mest hela tiden.
 
 Inte mycket ser ju idag ut som det en gång gjorde och då kan man ju själv inte bara stanna upp och sluta förändra sig. Det är en obestridd sanning som man bara får lära sig att acceptera.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE