Kända och okända nummer.

 

 
En grej som jag ibland blir nervös över det är när min telefon ringer. Jag tillhör den gruppen som fortfarande har kvar min hemtelefon. Telefonjack och säkert har jag också svindyr månadsavgift. Jag tror jag skulle upptäcka att jag har det om jag skulle sätta mig ner och jämför bland olika företag. Mobil har jag också såklart och där ringer man ju och kan sms:a och kolla lite hemsidor ganska fritt för en fast summma varje månad.

Det jag vill komma till  är att jag är lite rädd ibland för att svara på nummer jag inte känner igen. Inga telefonförsäljare har ringt mig på flera år och det är ju skönt. Men ibland ringer någon från ett nummer som inte jag känner igen och då vet jag aldrig om jag ska svara eller inte. Ibland gör jag det, och ibland inte. På mobilen svarar jag konstigt nog nästan alltid, men hemnumret svara jag nästan aldrig på om jag inte känner igen det nummer som ringer på den telefonen. 

Det är något psykologiskt med de jag gör. Hemnumret känns kanske mer privat och till den telefonen vill jag kanske inte att någon okänd ska ringa. Det är ytterst få personer som har mitt hemnummer. Däremot mina 2 mobilnummer finns lite överallt. Jag har märkt att en annan kollega till mig på jobbet lämnar ut mitt mobilnummer till vissa personer som ibland ringer mig. Det handlar oftast om att dom läser min blogg. Det kan också vara någon som undrar om vi inte ska träffas.   Det är ganska oskyldiga saker oftast, men jag tycker ändå det kan vara lite otäckt på något sätt. Hemtelefonen svara jag som sagt nästan aldrig i om jag inte känner igen numret. Mobilen svara jag i för de mesta, men det händer att jag bara inte vågar där heller. Lite psykologisk "spärr" där, men jag tror faktsikt att det är bra jag är lite på min vakt här. 

 

 






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE