Jag har det i alla fall bättre.

Tänk va hemska vi människor kan vara. Jag har suttit här och kollat på två tv-program: ARGA SNICKAREN och LYXFÄLLAN som sändes denna veckan. Man får sitta här och grotta ner sig i andras helvete och jag i alla fall tänker alltid samma tanke varje gång jag ser dessa program om människor som har det riktigt tufft: Jag har det i alla fall bättre. Är det därför dessa program överlever år efter år? För att vi som kollar dessa program gillar att se på andra som har det sämre. Jag tror inte jag kollar bara för det, men jag är inte säker på att det inte spelar roll. Man lär sig annars väldigt mycket på att kolla på denna typen av program. 
 
När man kollar LYXFÄLLAN så är det ofta som jag märker att dom som har ekonomiska bekymmer ofta tjänar mer än vad jag gör. Ändå har jag det mycket bättre och kan tex spara mer. Är det därför man gillar att se denna typen av program? Hemska jag gillar att se på andra som har större problem än vad jag har.Många har det inte lätt och jag fortsätter att tänka på att jag har det bra i alla fall.  Det slutar ju ändå ofta lyckligt i alla fall och det är ju bra 
 
 
 
 
 
 
Det slutar ju ofta lyckligt, men inte veckans avsnitt av ARGA SNICKAREN (om man bara kollar de man har sett i veckans program) och ännu en gång tänker jag på att jag har det själv väldigt bra som inte behöver vara med i ARGA SNICKAREN. Jag har ju inte ens ett hus att få problem med. Man tänker så och följer dessa program vidare. Usch vad hemsk jag känner mig nu när jag inte vill missa ett enda avsnitt av tex ARGA SNICKAREN. Jag har faktiskt sett alla 101 programmen. Vid alla 101 tillfällen har jag säkert tänkt. Jag har det bättre i alla fall än vad dom har som är med i dessa program och får hjälp.
 
Känner mig hemsk. Usch, jag måste sluta tänka som jag gör när jag kollar dessa tv-programmen.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE