Dags att träna!

 Godmorgon!
 
Igår kändes det ju ganska bra i kroppen när jag kom hem efter arbete. Nu när jag vaknar till så är jag ganska mörbultad. Man är  stel i ryggen liksom. På morgonen känns det nästan värre än vad det kan göra på kvällen. Det jobbiga just nu är inte att det känns i ryggen. Det jobbiga är att jag inte riktigt var beredd på att jag skulle känna som jag gör nu när jag har vaknat till liv igen. Lite tuff morgon faktiskt, men  jag ska ta mig bort och träna nu och då vet jag att det släpper och kommer direkt att kännas bättre.
 
Jag vill träna idag. Jag har en del annat också och därför måste jag "tagga" bort nu, även om klockan bara är sju. Jag sa för några månader sedan att jag någon dag ska klara att ta mig upp så att jag "hänger" utanför gymmet och sen drar in och tränar precis när dom öppnar(kl05:00) Jag har inte lyckats någon gång än och det gick inte idag heller.  Men kl 07:30 då lär jag vara igång igen och det är ju inte så dåligt.
 
 
 
 
Efter träningen sen så ska jag klippa mig och mat måste man ju också ha. Sen får jag inte glömma att jobba också. Det blir fullt upp idag och mer mörbultad lär jag bli. Kanske känns det redan ikväll. Eller så smäller det till i morgon när man vaknar, men då är jag nog beredd i alla fall.
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE