Grubblar och tänker.

 Hemma från arbete och idag hade jag en ganska lång dag. Det var mycket tankar som snurrade i huvudet under detta arbetspass. Jag har annars inte grubblat och tänkt så mycket den senaste tiden, men ikväll var det så.
 
Egentligen vet jag inte vad jag tänkte på så jag kan liksom inte sitta här i natt och skriva hur mycket som helst om vad jag tänkte på och sen ha några mer djupgående tankar kring allt. Jag tänkte ju liksom bara på allt möjligt. Hur mycket jobbar jag? Känner jag att jag har tillräckligt med fritid? Gör jag de jag vill nu? Det är nog inte så konstigt att man grubblar och tänker mycket ibland. Jag har ju ganska många dagar av arbetspass som är som tex detta jag hade idag. Man jobbar sent på kvällen och det är ju inte alltid så jätte många som åker. Ibland känns det som alla har gått och lagt sig och jag är den enda som är ute och jobbar för att jag är den jag är. När man har dessa stunder då blir det lätt att man börjar tänka mycket på allt möjligt för man sitter ju bara och kör samtidigt som man kollar hur stor månen är.
 
Jag har ibland tänk på hur lasbilschaufförerna har det och hur mycket dom måste tänka och grubbla. Dom kör ju ute på vägarna kanske flera dagar i streck, och timmar utan att stanna. Dom måste ju verkligen fundera mycket över allt och ingenting, under långa perioder dessutom.
 
Jag har 2 dagar kvar av arbete nu och passen som jag har liknar varandra. Jag kommer nog att grubbla en hel del både under skärtorsdag och långfredag, men sen får jag några dagar av påskledighet och det ska bli väldigt skönt.  Får se vad man tänker och grubblar över då? 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE