Antiklimax !

Ikväll hade jag tänkt titta på Melodifestivalen. Sitta här med pizza och bärs som vanligt, men det är ju slut och jag har inte fattat detta förrän nu. Lite som ett antiklimax. Varför fortsätter inte bara den svenska uttagningen som vanligt typ. På ett sätt är det väl bra att det är över för jag anser att det är över när den svenska finalen av Melodifestivalen har varit. Eurovision kan man egentligen bara skita i, trots att Sverige ska arrangera denna tävling i år. 
 
Vad minns man av Melodifestivalen 2013?
 
Jag tyckte det var ganska många svaga låtar om jag säger så. Det var mer show på scen som var häftig att se till musiken. Själva låtarna i sig tyckte jag inte var så bra. Vinnarlåten gillade jag inte alls och jag tror inte jag var ensam om att inte gilla den. 
 
Å andra sidan tycker jag det inte spelar någon roll att denna låten med Robin Stjernberg ska representera Sverige, i Sverige under Europafinalen. Jag gillar inte låten, men spelar det någon roll hur det går i fortsättningen? Vi vinner väl inte över hela europa 2 år i rad. Spelar nog ingen roll vilken låt vi skickar vinner gör vi inte ändå.
 
Någon som jag trodde skulle vinna den svenska Melodifestivalen var Yohio. Det hade också varit kul om han hade vunnit för det är något som sticker ut och jag tror det hade varit bra för Sverige så jag hade Yohio lite som "favvo" i år och det var ju nära för han blev väl 2:a om inte jag minns helt fel nu. Låten tycker jag ändå är svag, men Yohio är ju en ganska ball kille på många sätt ändå.
 
 
 
 
Vad tar man med sig annars?
 
Kul var det med lite coola gubbar i år och jag gillade låten också. 
 
 
 
 
 
Ralf Gyllenhammar är ju en cool gubbe också.
 
 
 
 
Kul att Army Of Lovers var med i årets Melodifestival.
 
 
Sammanfattningsvis så tycker jag att årets Melodifestivalen hade ett ganska svagt urval av bra musik, men showen och scenframträdandet är kul att se och Melodifestvalen är ju ett bra teveprogram. Det är i alla fall lätt att motivera varför det är ok att käka pizza och ta en bärs just dom kvällarna som detta visas på teve.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE