Nästa steg blir att ha mindre mat hemma.

Jag kämpar ju på med att rasa mer i vikt. Jag är väl  nöjd med att jag har gått ner ganska mycket det senaste halvåret. 
 
Men nu har det stannat upp lite. Jag vill gå ner ännu mer för det känns som att risken är ganska stor att man går upp till dom kilon som jag hade innan jag ens började fundera på viktnedgång och sånt. Hur ska jag nu göra för att fortätta rasa i kilo ännu mer? Det har stannat lite och det känns inte bra.  Som jag tänker så är de ju bara att fortsätta träna på och äta vettigt. Mindre portioner när jag äter är väldigt viktigt att tänka på för min del. Allt de där med kosten har jag varit bra på den senaste tiden, men vad ska jag göra mer?
 
En tanke som jag nu har det är helt enkelt att inte ha så mycket mat hemma. Den maten man har hemma, den äter jag ju av när jag blir sugen. Jag vill fortsätta tänka en "extra gång" på det där med maten. För att jag ska kunna fortsätta äta vettigt så tror jag att nästa steg för mig är att inte köpa hem så mycket mat. Det räcker att ha lite frukter och kanske nåt mer här hemma.
 
 
 
 
Jag behöver inte ha så mycket mer hemma. Frukost äter jag ju nästan aldrig.  Lunchen äter jag ju för det mesta  ute och på kvällarna sägs det ju att man inte ska  äta så mycket. Det räcker ju faktiskt att ta någon frukt eller typ mûsli om jag nu skulle vara sugen på nåt.  Ska jag klara att äta mindre, "bättre" och fortätta rasa i vikt så tror jag att det helt enkelt inte ska finnas så mycket mat i mitt hem. För att inte tappa greppet om min hälsa så måste jag nog göra lite annat nu, även om det jag har gjort är så sjukt mycket bättre än vad det någonsin tidigare har varit!!
 
 
 
 





Anonym
12 December, kl. 00:58 | Blogg;

vill du gå ner i vikt så skippa vikterna på gymmet och kör på kondition, högpulsträning eller kanske några pass. det funkar kanon!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE