Morgonens tankar.

Tjena!
 
Jag är alltid väldigt glad nu när jag vaknar upp. Ingen snö har fallit och nu skiner också solen. Om det beror på den globala uppvärmningen att vädret är så fint utan snö i december, då är det ju faktiskt något som är positivt. 
 
Jag tror detta är första gången i hela mitt liv som jag inte har sett snö som ligger här i Vänersborg när det är december. Risken finns kanske att allt kommer på en gång och det blir värsta snökaoset, men jag är nöjd så länge jag slipper se snö.  Kan man få slippa se snön under hela vintern så är ju snart våren här och då faller det ju ingen snö alls denna vinter. Det vore skitbra !!!!
 
Jag borde väl dra och träna, men det blir för stressigt med tanke på att jag snart ska ta mig till jobbet igen. Det har knappt blivit någonting av rörelse och träning de senaste 7 dagarna. Förra onsdagen jobbade jag och sen var det lite fest i Göteborg och det partyt varade hela natten och sen var man typ fortfarande igång när man kom tilllbaka till Vänersborg klockan 07:00 på morgonen. Dagen efter ett sånt party orkar man inte träna. Sen kom fredagen och då visste jag att nu är det jobb hela helgen. Kände mig lite tom på fredag, sen jobb och mera jobb lördag söndag. Jag jobba natten mellan lördag och söndag, och söndag eftermiddag och kväll. Jag orkade inte klämma in träningen där heller. 
 
Ny vecka och nu kör vi då. Nej, under måndagen hade jag fullt upp och även igår. Igår var jag ju i Göteborg och sen hade jag en 8 timmars dag av arbete. Hade det varit lite mer fart på mig och mindre annat som tex party med skumpa eller jobb på helger och nätter då hade jag säkert tränat bättre, men jag har inte ens tänkt tanken att jag måste hinna röra på mig. Det känns just nu inte så bra, men jag kommer väl snart igång. På fredag då lovar jag mig själv att köra på ordentligt igen och då blir det hela helgen. Inget party, jobb eller massa annat ska få hindra mig då. Nej, då är det träning som gäller. 
 
Jag vet att detta låter som dåliga bortförklaringar rätt igenom och jag kör även med den där gamla att jag ska minsann träna sen men inte nu. Fast mina "spärrar" har ändå släppt. Jag kommer att köra stenhårt på fredag och sen hela helgen. Den disciplinen har jag allt på mig själv för jag har ändå motivationen att träna och jag känner ju att jag mår bra av det. Jag känner ju och ser också att jag har gått ner rätt ordentligt i vikt. Jag vill ju fasen inte gå upp igen! Nu har jag bara spårat ur lite, men bara tällfälligt.
 
 
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE