KÖR FÖRSIKTIGT!

Nu har snön börjat att falla. Det är ju december och därför är det ju inte så kontsigt att snön tillslut kommer även om jag hade hoppats på att få slippa se den. Får se hur mycket som faller i natt och blir liggande sen. Det är väl roligt för alla barn att det kommer snö till jul?
 
Jag tycker annars mest att det är jobbigt med riktig vinter. Ibland pratar folk om att man blir deprimerad när hösten kommer, men jag tror att om det finns en årstid som jag blir deprimerad av så är det nog vintern. De är kallt, mörkt och ofta massor av snö. Det blir svårare att ta sig fram och det är lätt att man halkar, ramlar och slår sig. Ikväll har det ju varit storm också. På radion har man pratat hela kvällen om att många är utan ström , träd faller över vägar  på många ställen och man bör hålla sig innomhus. Jag vill säga en viktig sak till: KÖR FÖRSIKTIGT. Snön faller och det blåser samtidigt, vilket gör att det blir dålig sikt. När jag har kört nu under kvällen har jag dessutom känt att det har varit lite halt på sina ställen. Så snälla: KÖR FÖRSIKTIGT NU!!!
 
Det känns skönt att man nästan är klar med denna arbetsveckan. Jag vill bara få helg nu. Jag ska inte göra något speciellt, jag vill bara få vara ledig liksom. Jag ska jobba i morgon, mne det är en ganska kort dag och jag börjar ganska sent  på eftermiddagen. Så det är nästan helg redan nu, men inte riktigt. 
 
 
 
Imorgon ska jag försöka börja träna duktigt igen. Fredag, lördag och söndag ska de bli hårdkörning. Om jag nu inte kommer på att jag hellre vill sitta inne och mysa med någon bok eller nåt liknade. Dagar med storm och oväder gör lätt att jag hellre bara sitter här hemma och myser. fast jag kan ju göra det på kvällarna och så kör jag hårt med träningen innan. Jag måste fan komma igång igen, så är det ju bara. jag vil inte tappa allt helt och hållet nu. Jag har ju tex gått ner rätt ordentligt i vikt nu. Om jag nu går upp i vikt igen då har ju de jag har gjort den senaste tiden för att gå ner varit helt meningslöst. Med ett sånt tänk så lär det bli lätt att ta sig bort till gymmet i morgon. Nu ska jag sova.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE