Känns bra liksom.

 Jag fick precis se att jag är ledig på nyårsafton. Jag visste sen länge att jag var ledig julafton, men då brukar det vara så att man får jobba nyårsafton. Jag har nog inte varit med om att jag är ledig båda dessa dagar samma år sen jag började köra buss. För övrigt så är jag ledig ganska mycket under denna dessa dagar som är kvar av december. Om jag räknar med dagens arbete så jobbar jag bara 5 dagar och är då ledig 8 under de dagar som är kvar på detta året. Det kan man inte klaga på. Jag har ju dessutom betalt för vissa av de dagar när jag är ledig. 
Känns bra liksom.
 
 
 
 
Mitt ekonomiska mål för nästa år är jag i full gång med. Jag ligger just nu lite före min planerade budget. 5000 kronor ungefär. Man kan säga att jag håller budget även om jag "slarvar" med 5000 kronor i januari. När det får gå några månader sen så kommer den siffran på 5000 kronor förmodligen att öka. Jag kan då unna mig mer trots att jag sparar och ska hålla en viss budget. Det känns så bra att jag inte behöver hålla på och "maxa" mitt sparande för varje månad. jag kan liksom tagga ner hela grejen och ett nå mina ekonomiska mål, och även förverkliga en dröm år 2014.
Känns bra liksom.
 
 
 
Träning och tänka på vad jag äter kämpar jag med. Jag är full igång med att ta detta till en ny nivå. Jag ska i fortsättningen tänka ännu mer på vad jag äter. Det känns som rätt läge nu att bli lite tuffare sig själv. Man får ta sånt här lite steg för steg. Skulle jag direkt bara bestämma mig för att från en dag till en annan bara ändra allt då skulle det inte funka. Jag skulle bara tröttna. Jag har rasat den senaste tiden i vikt, men nu står det still och då är det ett bra läga att bli ännu mer noga. 
 
 
 
Jag passar mig ändå lite för att banta och så. Jag vill inte att detta jag nu håller på med ska bli en fixering på något sätt. Jag tror ändå risken är ganska liten för att jag ska drabbas av några ätstörningar. Jag ska naturligtvis inte sluta äta, men istället för kolhydrater på kvällen så kanske man kan äta något annat som inte innehåller just det. Allt annat håller jag ganska bra sen jag gjorde den där förändringen efter mitt besök i Stockholm. Det är bara lite slarv på kvällarna. Men nu är jag nog redo att göra en liten förändringen igen.
Känns bra liksom.
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE