Jag ska bara vara hemma och mysa ikväll.

Jag ska stanna hemma ikväll. Dom gånger jag haft det som bäst på nyår är när jag har sluppit all hets innan kvällen "drar igång" om man säger så.  

Jag har väl egentligen inga totalt helt sjuka nyårshistorier att berätta om. Jag har heller ingen direkt trevliga nyårshistoria överhuvdtaget att berätta för er om. Jag har faktiskt oftast tagit det väldigt lugnt på nyår, och jag gillar det bäst. Något år vet jag att jag har kört nattbussen och det var faktiskt också ganska lugnt. Jag har inte så ont av att varken jobba eller bara sitta hemma på nyårsafton. Det är en rätt mysig dag att bara inte göra någonting på, eller jobba som om det vore en vanlig dag. Man kan ju mest sitta och fundera på hur året har varit och hur man vill att nästa år ska att bli. Jag har ju dom senaste åren haft ganska bra år där jag har fått uppleva mycket som har varit väldigt roligt. Så har det varit även i år. Därför känns det bra att bara tänka tillbaka lite och liksom mysa i tanken just på årets sista dag.

Det har såklart varit någon fest tidigare år just på nyårsafton som jag har varit på, men jag har sällan känt att mina "nyårshäng" har varit lyckade. Jag har ofta efteråt känt att jag hellre hade velat sitta hemma och slappa eller att det hade varit roligare att få  kämpa på med lite arbete eller varför inte gå ut på en PW vid tolvslaget och kolla fyrverkerier runt om i stan. 

 

Om jag ändå skulle vilja ha party på nyår så är nog det optimala nyårsfirandet att få ha det ungefär så här:

GOTT NYTT ÅR!

 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE