Det gick bra i natt.

Då har man kört nattbussen igen. Några små detaljer är ändrade nu mot hur det har varit tidigare. Jag tänkte lite innan att nu är inte nattkörningarna lika bra som dom tidigare har varit, men det är verkligen helt meningslöst att tänka så innan. Man måste testa och se först, sen kan man veta om det är bättre eller sämre.
 
 
 
 
 
 Det gick bra att köra i natt. Sen kan man väl rent allmänt säga att jobba nätter är väl ingen höjdare oavsett vad man jobbar med. Det är framförallt dagen efter som det känns i kroppen att man har jobbat natt. Jag kommer om några timmar vakna upp och vara ganska mörbultad i kroppen och snurrig i huvudet. Så känns det alltid dagen efter man har varit vaken en natt. Jobba eller ej spelar ingen roll.
 
Även om det nu gick bra att jobba natten så var jag ändå med om en liten rysare. Kolla bilden så fattar ni vad jag menar.
Jag hann i alla fall parkera bussen där den ska stå efter avslutat arbete. Jag slapp få bränslestopp. Jag blev tack och lov inte stående någonstans långt ifrån mitt bussgarge med en stor buss mitt i natten. Men det blev en lite rysare när jag fick se den där texten (du bör tanka snarast) och en lampa som lyser rött och varnar för bränslet.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE