2013 12 20

Fasen va lätt det är att få saker gjort när man bara tar tag i dom. En del grejer finns det ju ibland som man går och stör sig på och känner att man vill få fixat. Men ibland får man inget gjort. Man går bara runt och stör sig på det liksom.
 
Jag hade en litet problem med min iphone. Jag tror jag har stört mig på detta lilla problem ända sen jag köpte den. Idag så googlade jag mitt bekymmer. Sen tog det väl 5 minuter och bu tror jag att mitt bekymmer är löst. Rätt sjukt att man går och stör sig i tex över 1 år på ett bekymmer eller att man har saker som man aldrig fixar. När man sen väl fixar något, då tar 5 minuter och sen är det klart. 
 
Idag har jag även kollat över lite olika försäkringar som jag har, eller inte har. Jag brukar göra det en gång om året. Jag är ju noga med min privatekonomi och att bara strunta i att ha försäkringar är ingen bra idê, för jäklar vad dyrt det kan bli om tex en olycka skulle vara framme.
 
Jag kollar liksom över dom. Vad har jag idag för olika försäkringar? Vad behöver jag ha för typ av försäkringar? Fattas det någon försäkring idag som jag bör ta, behöver jag den eller är det billigare att inte ta även om "olyckan" skulle vara framme? Det är defentivt värt att kolla upp och sätta sig in i alla typer av olika försäkringar som finns att ta, och vad som gäller. Man känner sig liksom tryggare när man har lite koll på de.  Dessutom får jag lätt för mig att om jag inte har en viss försäkring, då händer just det som jag inte har en försäkring för. När jag har den då händer ingenting, men det kanske är just därför inget händer.
 
HMMM.... 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE