Planking - Diskbänken.

 





Johan "pommen" de Glauce III
04 April, kl. 23:00 | Blogg;

Goder afton Daniel!

Jag har sedan länge haft kunskap om att jag nu inte längre är någon ungdom som kan utföra dessa atletiska konster. Det var flera år sedan jag slutade höra syrsorna ackompanjera en varm solbärgning. Men det är en överkomlig brist, som Zarah Leander sjöng så förtjusande. Det min själ råder brist på är då min förgångna kropp. Jag var i god kondition hela min adolescens. Det var när jag och min avlidne hustru Margarethe avlade fram min son Gustaf de Glauce II (Gustaf är även far till mitt barnbarn Charlie som jag besökte förrförra veckan på hans gods i Mellansverige) som min kropp, framförallt min torso, började förfalla.
Kroppen genomgår dock en konflux, vilket känns betryggande då även dagens ynglingar kommer förnimma hur det är att bli till åren kommen.
Jag har förstått genom din webblogg att du har införskaffat en mjukdelsbehandlingslänstol för att motverka ryggtavleproblem, även att du så flitigt går och motionerar i den lokala exercislokalen. Vad gör du mer för att bibehålla din kropp fram till du får folkpension? Har du aversion mot att åldras?


Med vänlig hälsning
Johan "pommen" de Glauce III

2 trogna bloggläsare
04 April, kl. 15:59 | Blogg;

Hej!! vi är två trogna bloggläsare som älskar att läsa din blogg! Varje gång vi ser en buss i vänersborg/trollhättan så kollar vi om det är du!
Men vi har en fråga, vad är det för mening med den plankingen som du gör på bilden på diskbänken?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE