Jobba ibland, och softa ofta.

Ganska lugn arbetsdag denna måndag. Rätt bra med en mjukstart. Nu blir jag ledig imorgon. Ledig i 3 dagar och sen jobba 1 dag föra sen bli ledig 1. 
 
Jag jobbar mindre, men har lika mycket betalt (eller lika lite om man vill se det så). Jag kollade nu igen hur mycket kompledighet jag har kvar. Nu var det typ en dag som jag har ledighet för  sen är ledigheten uttagen.  Dom "softa" veckorna blir nu lite tuffare igen med mera jobb.  Jag får hoppas på bra pass istället. Ödet liksom..  Fast jag har ju mina semsterdagar kvar och jag lär väl också skrapa ihop lite mer kompledighet framöver. Ledig behöver man ju  vara även om det kan vara roligt att jobba också.
 
 
Nu ska jag laga lite mat igen. undra hur många gånger det blir denna veckan? Fixar jag 5 av 7 dagar? Känns lite för mycket, men man vet aldrig. 
 





Ann-Sophie von Ottern
04 April, kl. 20:35 | Blogg;

Hej du ädle maskulinum!

Får man besvära herren med en selektion av Daniel Johanssons bästa recept, nu när storheten har tagit sig till spisen? Gärna med lite bilder hur utformandet av dina kulinariska kreationer går till.

Hjärtliga tackkramar!

Ann-Sophie

Johan "pommen" de Glauce III
04 April, kl. 21:59 | Blogg;

Goder afton Daniel!

Efter en superb diné med mitt barnbarn Charlie på hans gods här i Mellansverige sitter jag nu och avnjuter ett fint glas single Malt. Samtidigt sitter jag även med min bärbara datamaskin och läser din webblogg, som förövrigt är en formidabel sådan!
Detta inlägg får mig just att tänka på mitt barnbarn Charlie, just för att han hade en dröm, en dröm att bli omnibuschaufför. Hans föräldrar hade dock andra planer för honom. Han skulle bli docent i subatomär partikelfysik. Eftersom han högaktar sina föräldrar valde han deras önskan.
Det är dock inte det jag vill dryfta med dig. Mitt spörsmål till dig Daniel denna svala aprilafton är: hur har Margaret Thatcher påverkat ditt liv och hur tog du nyheten om att hon har avlidit.

Med vänlig hälsning, Johan "pommen" de Glauce III

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE