Bästa löpsedeln !!

Kollade Metro's löpsedel när jag tarvade till jobbet i morse. Där stod typ att man bara ska går förbi alla dessa försäljare som man mer eller mindre tvingas höra en röst ifrån ibland. 
 
Jag har i alla år alltid ignorerat försäljare. Dom är ju bara ute efter att lura på mig en massa skit som jag inte vill ha. Försäljare jobbar på provition och dom skiter i om de dom vill sälja är lönsamt för mig. Säger dom något annat är det rent skitsnack.
 
Man tjänar inga pengar på att kanske byta tex elbolag eller telefonabonemang just där dom råkar stå mitt på gatan. Det är väl klart att dom säger att man gör detta för annars kan dom ju inte lura på mig skiten.  Min taktik i alla år har varit att bara skita i precis allt vad dom säger och har att erbjuda. Både dom som ringer, dom man stöter på ute på gatan eller i ett köpcentrum. Jag svarar dom nästan aldrig ens. Det kan jag lova att jag har  tjänat  både tid och pengar på genom åren.
 
Det finns massor av försäljare som har blivit arga på mig. Jag har många gånger inte svarat när en försäljare har börjat fråga mig något tex ute på stan. Ibland har dom ropat meningar efter mig som: Skit i och svara då din jävla idiot!  Ibland inleder dom med en frågan: Får jag ställa en fråga? Om jag ens svarar då svarar jag såklart nej, men ändå så ställer dom den där frågan. 
 
Jag näkar allt och kommer alltid att göra detta. Då blir man varken lurad eller utnyttjad av alla dessa försäljare som säger så mycket som är ren  "bullshit" 
 
VÅGA VÄGRA FÖRSÄLJARE SOM STOPPAR DIG PÅ STAN, I KÖPCENTRUM ELLER SOM RINGER HEM TILL DIG. 
 
 





Amanda
04 April, kl. 21:45 | Blogg;

Hej Danne! Jag har sett att du lägger upp många musikvideor med västerländsk musik. Eftersom Asien håller på att bli en allt större ekonomi, så kanske det är dags och lägga upp en musikvideo med asiatiskt påbrå? Detta är givetvis för att din blogg ska bli mer modern och jämställd. Så varför inte ta en video där väst och öst möts?

https://www.youtube.com/watch?v=XqBWvmhS-AY

Den videon borde du lägga upp för en mer rättvis och jämställd blogg :)!

Puss från en hängiven bloggläsare! :*

Ann-Marie
04 April, kl. 17:06 | Blogg;

Helt rätt Danny-boy! Keep up the good work! Du har många fans :D

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE