Vad gör man nu?

Den senaste tiden har jag köpt hem lite nya möbler. Mitt vardagsrum börjar bli ganska fint nu och jag börjar få allt som jag vill ha de. Jag har lite kvar innan jag är helt nöjd, men jag har ändrat en hel del och det är jag glad för och jag ångrar ingenting.
 
Skrivbordet är jag nöjd med. Med tanke på hur jag satt innan jag fixade detta så går det inte att vara något annat än nöjd. Soffan som jag köpte av mamma är jättego att både sitta och ligga i. Den är som ny trots att den nog är 10 år gammal. Bokhyllan var underbar att få in. Jag fick helt plötsligt massor med mer plats. Plats på andra hyllor som jag kan använda till förvaring. Dessutom fick jag ordning på mina böcker. Sist men inte minst så är jag såklart supernöjd med min tv. Det sägs att storleken inte har någon betydelse, men de har den ju. Man får verkligen en WOW-upplevelse när man kliver in i rummet och det är väldigt lätt att bli sittande framför ett program som man i vanliga fall inte är intresserad av. Känns bra nu liksom... 
 
Alla dessa förändringar ingår ju i min lilla dröm som jag har. Jag tar mig lite närmare mot målet, men det är ändå sjukt mycket kvar. Man inser vad mycket man behöver göra mer för att jag ska kunna sluta drömma och leva i min dröm istället. Hur jag ska gå vidare nu det vet jag inte. Efter semstern sa jag att jag skulle bromsa utgifterna lite, men så blev det ju inte. Nu kan jag säga detta igen och så får vi se om det blir så. Jag ångrar inte mina inköp av nya möbler. Jag har tänkt igenom detta. Sen är det såklart så att det var lite för tråkigt att spara så sjukt mycket pengar så jag valde att göra vad jag kunde just nu istället.
 
Vad gör man nu då?
Egentligen vet jag inte. Jag tror det bästa är att jag nu försöker få "loss" kanske 20 000 - 25 000 till. Sen kan man hitta på något igen. Jag måste kämpa på lite igen efter allt spenderade. Jag har sagt det förut, men nu tror jag att det måste bli så. Jag skulle naturligtvis kunna åka redan idag köpa in mer nya möbler som jag vill ha. Jag kanske inte har funderat klart än?  Nästa vecka står det kanske mer nya möbler här hemma, man vet aldrig. Men jag tror jag vill kämpa på ett tag nu. Det kommer inte att bli någon utlandresa i år. Det tillåter jag inte mig själv att göra just nu och där är jag stenhård. Däremot kan det bli Stockholm i slutet av detta året eller så blir det att jag gör något mer för att komma närmare mitt slutgiltiga mål med min lilla dröm om att vara skuldfri och bo i ett hem som jag är 100% nöjd med. Funderingarna inne i min skalle går vidare. Det kan jag vara säker på. 
 
Kämpandet går vidare, men någonstans är allt detta ganska roligt också. Man får inte glömma att ha kul ändå. Dessutom måste man se till så att man mår bra. Viktigt att tänka på också såklart.





Fröken Göransson
09 September, kl. 23:48 | Blogg;

Du kanske kan skaffa en ny dator som matchar ditt nya fräcka skrivbord :)?

Tack så mycket för en underbar blogg som förgyller min och andras vardagar!!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE