Ordning, men ändå inte.

Nu börjar man varva ner lite. Har haft en ganska behglig ledig dag, men nu under kvällen har det varit full rulle. 
Det kom två killar hit med min bokhylla. Nu står den på plats och alla mina böcker som förut låg huller om buller har jag nu fått ordning på. Nu har jag helt plötsligt tomt i lådor och på andra hyllor vilket innebär att jag har mer plats till förvaring av annat än massa böcker.
 
TV:n har jag nu äntligen fått. Jag är nöjd och man får verkligen en sån här "WOW känsla" när man kliver in i rummet och ser den stora grejen. Jag har inte fått igång den än. Jag har fått upp den på stället, men jag orkar inte "pilla" mer med tv:n ikväll. Allt får ta sin tid. Tv:n står den ska nu och det får räcka för ikväll liksom.
 
 
 
Nu har jag också en stor låda som täcker upp en stor yta av mitt vardagsrum. Får ta en tur till tippen en dag.  Det finns också några stolar som jag måste kasta ut pga att jag köpte ny bokhylla. Jag ska ju slänga min gamla tv också såklart.  Det ska  bli skönt att  såsmåningom bli av med mer gammal skit . Lådan, stolarna och min gamla tv står lite överallt och jag har ingen ordning. Det ser ut som jag ska flytta eller nått. Men får jag bara iväg allt någon dag till tippen så ser det snyggt ut igen.
 
 
 
Man skulle ju kunna ställa allt i förrådet i källaren, men då blir det överfullt där och då måste jag snart ändå köra massa skit till tippen. Men jag är glad för min nya bokhylla och min tv som är hur "big" som helst. Idag fick jag ordning på mina böcker som förut har legat överallt här hemma. Fast nu när jag har ordning på mina böcker så har jag istället ingen ordning för övrigt. Låda, tv och gamla stolar som tigare stog snyggt och fint  på respektive plats är nu spritt över hela lägenheten. Får se när jag får ordning på allt. Det lär väl ta sin lilla tid, men jag är ändå nöjd och glad ikväll och det ska jag vara. Ny tv och ny bokhylla och jag tar mig närmare målet på min dröm.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE