Man blir ju helt slut bara av denna morgonen.

Jag har fått ut den gamla tv:n. Fasen va gött och bli av med mer gammal skit. De var ju bara de att pappa hjälpte mig och som jag har sagt förut när man är med far då händer nåt när som helst och man vet aldrig innan vad.
 
När vi hade kört min gamla tv till tippen så skulle den bilen vi hade köras upp till Trestadcenter. Jag fick då ta en annan bil.


En bra Volvo och köra med pappa sittandes i en annan bil och köra dit upp. Sen trodde jag att vi bara skulle åka hem igen, men så blev det inte. När vi kom till Trestadcenter så skulle pappa helt plötsligt köra en bil till Vänersborg. En Demobil splitterny Volvo. När vi kom till Vänesrborg då trodde jag att jag att allt var klart, men pappa skulle ta en bil och köra fram och tillbaka till Landvetter också så han fick förbereda detta innan han äntligen körde hem mig igen. 
 
Jag trodde att vi bara skulle slänga tv:n idag, men det blev lite mer än så. Jag var ju lite stressad också för jag har tvätt i tvättstugan och det är ju tider att passa där. Sen vill jag ju hinna äta innan det är dags att jobba. Jag har ju massor av busskörning idag så man vill liksom bara hem och ta de lugnt innan dagens arbete.   Detta var ändå en lugn morgon jämfört med hur det kan vara när man är med min pappa. 
 





Konrad Nilsson
09 September, kl. 16:53 | Blogg;

Vad jobbar din pappa med egentligen? Kör han bara bilar fram och tillbaka till olika ställen?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE