Hemma efter denna skitresa!

Då var man hemma från Hamburg. Det är bara skönt att vara hemma nu. Tur att jag bara valde att vara borta några dagar och inte en hel vecka. Jag gillade inte Hamburg. Jag kommer aldrig att åka tillbaka! Jag rekomenderar inte detta. Hotellet var bra och jag åt väl hyffsad god mat, men resten var bara skit. Jag tröttnade redan efter första dagen i Hamburg. Jag tänkte den andra dagen att jag ger det en chans till. Jag kanske kommer att gilla detta, men det blev aldrig så.
 
Undra vad jag har lärt mig av denna resan? Jag vet nu i alla fall att jag hade kunnat haft roligare  här i Vänersborg än vad jag hade i Hamburg. Jag har också fattat att bara för att man vill komma bort lite hemfrån så betyder inte de att man måste köpa en flygbiljett och sen resa iväg utanför Sverige. Som det känns nu så hade jag  hellre beställt en "limmo" som hade kunnat köra mig till Trollhättan och så hade jag kunnat ta in på det bästa rummet som Albert Hotell har att erbjuda. Man hade kunnat äta gott där och sedan bara åka hem från Trollhättan till Vänersborg igen. Det hade varit betydligt roligare än detta jävla Hamburg och det hade säkert inte kostat mer. Det kanske är så att jag har blivit lite trött på att resa? Att resa kanske inte är så viktigt längre? Fast det tror jag inte heller. Jag åkt helt enkelt till en jäkla skitstad. Jag valde fel liksom...
 
 Jag har nu gjort 5 resor på 2 år typ. Dom 4 jag gjorde förra året var ju bra och där är jag var jag ju supernöjd. Min dröm blev förverkligad och allt de där.  Denna nummer 5 i ordningen var helt värdelös. Men om man tänker på att mina 4 resor har varit bra så kan jag kanske acceptera att denna resa till Hamburg (nr 5) inte var någon höjdare. Nästa gång jag reser så åker jag någonstans som jag vet är bra. Detta vill jag aldrig vara med om igen. Jag ångrar mig som fan! På något sätt känns detta så typiskt för hela 2012. Inte mycket blir som man har tänkt sig. Så har mycket varit för mig under hela detta året. När det då är så att jag väljer  en resa för att jag vill komma bort lite från allt här hemma då visar det sig sen att jag tycker att det hade varit bättre att jag hade stannat hemma. Skönt jag inte spenderade så mycket pengar på denna skitresa i alla fall.  Det var ju tur i oturen att jag bara valde att vara borta 4 dagar och inte längre. Tänk om jag hade valt att stanna i sju dagar eller nåt. Vilken jävla mardröm det hade varit.
 
Jag får väl i fortsättningen åka till typ Thailand för då trivs jag och blir nöjd med min resa till hundra procent. Elller så får jag väl stanna hemma och verkligen fundera på vad jag faktiskt vill. Jag har ju min dröm som jag har skrivit om hur mycket som helst  här på bloggen. Jag kanske får hålla mig till att kämpa på med den och inte göra massa annat.
 
Imorgon börjar en ny vecka jag har massor av jobb och det är upp tidigt som gäller. Man ska tillbaka till den "grå" vardagen, men hellre kämpa på i den här hemma än att vara på semester i Hamburg. Fy fan vilken skitstad!
 
 
 





Leo Gaut
10 October, kl. 12:56 | Blogg;

Vad gillade du allra mest med Hamburg? Om man reser dit, vad skulle du rekommendera att man gor?

Jakob
11 November, kl. 15:27 | Blogg;

Hamburg är väl fint?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE