Nattblogg

 
 Då var man hemma igen från en kväll av arbete. Jag är på något sätt glad att jag sitter här nu för det är nog ett under att jag inte fick en hjärtattack under min vandring hem från jobbet i natt. Jag gick där genom stan. Man halvsover lite och går runt ett hörn. Helt plötsligt får jag se att det står en person mot en vägg och jag är ju inte beredd på detta så jag blir bara skiträdd. Mitt i natten och allt!! Jag vet inte om han såg att jag blev rädd, men jag är i alla fall glad att jag är hemma nu. Skrämd blev jag och resten av min vandring så var jag på helspänn för jag vill inte bli så jäkla skrämd igen:)
 
Idag har jag varit på lite info angående allt nytt som kommer att hända på jobbet. Jag fick bla kolla lite på dom nya bussarna som vi kommer att få köra med. Dom är "flong"nya. Det händer mycket om mindre än en månad. Tänk att det går att förändra så mycket på en och samma gång. Jag tycker att det mesta som händer är bra. Jag får nya fina bussar, ett nytta radiosystem, högre lön, bra schema att köra efter med massor av lediga helger. Det blir svår att gnälla när mycket är så bra. 
 
Jag körde några timmar ikväll också. Jag fick bla reda på ca en kvart i förväg att det skulle stå en person på en hållplats med mörka kläder och ingen reflex. Dessutom var det ganska dåligt ljus där också. Jag tjatade ju lite för ett tag sen här på bloggen om vikten av att använda reflex. Nu tänkte jag ska titta jäkligt noga när jag är några hundra meter ifrån den hållplats där jag nu vet att det står en person som syns dåligt. Jag ville testa om jag ser en person väldigt tidigt när jag vet var han är. Går det snabbare att upptäcka en person i mörker som inte bär reflex när jag vet innan var han befinner sig exakt? Jag kan säga direkt att även fast jag visste innan var han befann sig och tänkte på detta flera hundra meter innan jag kommer fram så är det jäkligt svårt att upptäcka en person i mörker som inte har en reflex. Det är inget fel på min syn sålänge jag har glasögonen på mig, men en person som är ute i mörker utan reflex syns helt enkelt inte utan reflex. När jag var ca 30 meter ifrån med halvljus på, då såg  jag honiom. 30 meter är ju så gott som ingenting. Vet man inte inna dessutom så är ju 30 meter verkligen ingenting. ANVÄND REFLEX !!! Både för din och min säkerhet.... 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE