Mycket förändringar.

Igår lämnade jag in den där listan på jobbet om vilka av alla nya scheman som jag önskar att jobba efter.
 
Jag försöker på alla möjliga sätt att räkna ut vilket schema jag kommer att få jobba efter när det nya drar igång i December. Fast man kan inte veta exakt! Det går bara att gissa. Jag får reda på vad många andra har sökt och så kan man med hjälp av uteslutningsmetoden komma fram till vissa saker. Men just vilket schema jag kommer att få är svårt att räkna ut på förhand.  
 
Det blir snart mycket förändringar. Det är inte bara att man ska byta schema. Det är massor med annat och jag har verkligen inte satt mig in i allt än. Jag kanske inte ens behöver det. Det brukar ordna sig när det väl kommer igång och nu har jag ju kört buss i några år och jag har märkt på senaste tiden att jag suger åt mig ny information som en "svamp". Jag har koll på en sak i det nya som händer i alla fall. Jag får högre lön. Ganska mycket också om man tänker på att det just är en höjning från en månad till en annan om man säger så. 
 
Tänk om jag nu privat också kunde ta och lösa bolånet? Då kan man ju säga att jag får en sänkning av hyran på min bostad. Det handlar om typ 50% mindre utgift i hyra. Jag räknar ju bolånet som en del i hyran. Det låter rätt bra att få högre lön och samtidigt få lägre hyra och ändå bo kvar i samma lägenhet. 
 
Det jobbiga är ju att kämpa i detta. Det ju lite för tråkigt att spara pengar och sen lösa ett lån. Fast jag får väl på något sätt försöka tänka att det är en investering in i framtiden på något sätt. Man ser om sitt hus liksom. Allt för att kunna bränna mer pengar på annat än fasta utgifter.
 
 





Jasmine
11 November, kl. 12:20 | Blogg;

Har du lust att bussa ned mig och ett gäng kramgoa tjejer från Vänersborg till gekås i Ullared i mars???

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE