Gnäller lite om tidig morgon igen.

Det är aldrig roligt när klockan ringer tidigt på morgonen. Denna natten har jag sovit gott, men jag vaknade kl 01:30 och då ser jag att det bara är 2 timmar kvar tills jag ska gå upp. I normala fall kan det vara rätt skönt att känna att man inte behöver gå upp på ett tag när man vaknar sådär mitt i natten. Men jag går ju upp nästan mitt i natten i alla fall , så för mig blir det bara frustrerande när jag vaknar till tidigre än vad jag behöver. När sen klockan ringer så tänker man bara att tiden går allt väldigt fort under natten och en tidig morgon.
 
Det bästa är ändå att bara kliva upp. Ligger man kvar då är det lätt att somna om. Går man upp lite försent då får man stressa och det är inte roligt så tidigt på morgonen. Är det något man vill och behöver så är det lugn och ro just den tiden. 
 
Frukost?
Ett tag var jag duktig och fick i mig frukost, men det funkar inte längre kan jag säga. Man vill sova det man kan och dessutom så tycker jag att maten inte är så go den tiden på dygnet. Jag vet någonstans att det är fel att inte äta frukost, men jag går verkligen inte upp ännu tidigare för att hinna med att äta på morgonen. Det får helt enkelt bli när man har gjort 3-4 timmar på jobbet istället. 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE