Det är inte för matens skull som jag vill renoverar köket.


Sargaren:
En fråga beträffande ditt sparande till det nämnda köket:
Vad är poängen med att spendera 50 000 kronor på ett kök som du aldrig kommer att använda?
Du har tidigare skrivit att du alltid äter ute och sällan lagar något själv.



Det är ganska enkelt att svara på !
Jag har en dröm om att renovera hela min lägenhet. I min lägenhet så har jag något som kallas kök. Just nu trivs jag inte med hur det ser ut. Jag vill fixa ett trivsamt hem och jag har svårt att se just köket som det ser ut idag. Det ser väl inte så roligt ut. Såhär ser det ut idag:




Detta ser inte bra ut ! Det är inte mycket till stil på detta ! Det tror jag dom flesta håller med om. Dessutom stiger ju värdet på lägenheten efter en renovering. Allt man gör på den är ju till det bättre liksom.  Dessutom kan jag tycka att det kan vara lite coolt och kaxigt sådär... ATT SPENDERAR ÖVER 50 000 KRONOR PÅ ETT KÖK, MEN ÄNDÅ KANSKE ALDRIG BÖRJA LAGA MER MAT I DE. KAXAR LIKSOM UPP LITE. Men syftet med renoveringen är inte heller att jag ska börja laga mer mat i köket. Jag vill ha ett fint hem som jag trivs i. Nu är köket bara slitet och det ser rent ut sagt för jävligt ut. Så vill jag inte ha de.







Xerxes
03 March, kl. 11:26 | Blogg;

Tja Danne, tycker inte att ditt ser så kök ser så pjåkigt ut. Tapetsera om och måla om luckorna så har du sparat in en jävla massa pengar som du stället kan lägga på lite möbler, typ en ny soffa, nåt bord, vips så har du en fräschare lägenhet. Bara ett tips.

Linda
03 March, kl. 20:14 | Blogg;

Hej Danne, Jag tycker ditt kök är jättefint! Du behöver inte renovera alls men jag förstår att man tröttnar på det gamla ibland. OM du renoverar ändå så kan jag komma och hämta alla skåpen, jag tycker dom är gôrfina. Självklart hjälper jag till med att plocka ner dom! /linda

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE