Helgen.

Hej !

Helgen börjar lida mot sitt slut. Hopas ni har haft en trevlig helg. Jag har tagit det väldigt lugnt. Jag är inne i någon period där jag känner mig ganska trött och sliten. Under min ledig tid tar jag de väldigt lugnt. Allt grubblande spelar säkert roll. Dessutom vill jag inte tänka så mycket, men jag gör det i alla fall.

Det som är bra är att jag gör lite andra saker än att bara fundera på  renovering och sparande av pengar. Jag har i helgen bla "grottat" ner mig i olika resmål och det är bara så kul att kika runt! Det är väl det häfiga nattlivet som man är ute efter i första hand. Nätet är fantastskt för man får sån grym överblick på väldigt kort tid. Jag har några städer klara som jag defentivt vill besöka och jag hoppas att jag efter mitt sparande av pengar som jag tänker använda till lägenheten sen kan resa igen. Det är ändå det jag vill göra mer av i livet och jag är ju forfarande en frisk person och jag har ju råd med de om jag vill göra detta för mina pengar.

I morgon är det måndag igen och då börjar en ny arbetsvecka har väl en del annat planerat också såklart. En del saker vet om andra är saker är mer: vi får se typ..







Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE