2012 03 14






Godmorgon !
Sakta går jag genom stan på väg till jobbet. Det är mycket jobb idag. så det är bara att bita ihop och köra på. Det är fantastiskt att man kan höra fåglar kvittra såhär tidigt på morgonen (kl 04:40). Då vet man verkligen att nu är det snart vår. Dessutom blir det ljust väldigt tidigt nu vilket gör mig väldigt glad. Rätta mig om jag har fel, men snart ska vi väl ställa om klockan för sommartid. Bara en eller två veckor tills det är dags va? Skönt att man kan uppskatta dom små sakerna här i livet. Fåglar som kvittrar, ljusare tider och omställning till sommartid. Snart är man på jobbet igen och då är det bara att köra på och göra sitt jobb.
Ha en bra dag!





Frida
03 March, kl. 10:07 | Blogg;

Hej Danne!



Jag har ett förslag hur vi kan ta din blogg ett steg längre! Kan du inte typ ha en bantningsblogg så får vi se hur många kilo du går ner till sommaren :)



Kommentera gärna i ett videoinlägg! Puss

Rille
03 March, kl. 13:09 | Blogg;

Hej Danne! Verkar härligt att gå upp så tidigt på morgonen! Brukar du hinna träna nånting innan jobbet? Jag har funderat länge på att gå till gymmet innan jag börjar jobba men jag vet inte hur jag ska ta mig upp ur min varma sköna säng ler! Har du nåt tips???? Vad brukar du träna? Springer du nåt eller är det mest gym? Jag gillar att åka rullskridskor. Vad tror du om det? Aja, ha det bäst Danne!



Kram, Rille

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE