2012 06 03

Det har varit en lugn förmiddag även om jag har haft lite bekymmer med prylar som jag försöker laga. Lite I-LANDSPROBLEM kommer man aldrig ifrån.




Det blir nog en ganska lugn dag denna söndag. Jag behöver handla hem lite mat för de är nästan tomt i kylen. Nästa vecka börjar ska man gå upp tidigt på morgonen igen. Känns alltid lika tufft såhär innan, men när de väl är dags att stå på benen klockan 03:30 så klarar man de på något sätt. Så är de när man kämpar på liksom.

När de gäller köket så tar man nya tag nästa vecka. Jag har ställt in mig på att jag kommer att få kämpa på med mitt sparande i ett halvår till. Jag kanske inte behöver så lång tid på mig, men jag ställer in mig på de så jag inte blir allt för besviken om det är så det är. Det känns ändå ganska bra för tänker man positivt så är de ju bara ett halvår kvar sen har jag alla pengar jag behöver till köket, och det är i sämsta fall. Det kan såklart gå snabbare. Efter morgondagens övningar så vet jag nog mer.







stenen
06 June, kl. 18:53 | Blogg;

kan du inte berätta lite om vad det är för tatueringar du har och varför du skaffade dom? sånt är alltid spännande att läsa om.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE