Nattblogg !

Natten är här och jag har tagit helg. Jag är nu ledig i två dagar och de känns såklart bra. Jag vet inte vad jag ska göra, men de är ju inget ovanligt just nu. Jag vandrar ju bara runt i min "tomhet" och ja vet fortfarande inte vad jag vill. Jag bestämmer mig för en sak och sen ångrar jag mig. Jag får inte mycket gjort. De mesta går långsamt. Denna tomhet börjar kännas jobbig. Just nu faktiskt riktigt jobbig,  jobbigare än någonsin.

Jag vet inte vad jag ska göra för att komma ur de? De är verkligen inte lätt att bara tända till på nytt igen. Jobbigt är de! Jag vet inte om jag mår dåligt av de, men de kanske är så att jag gör de? Fast jag förtränger de nog i så fall. Egentligen vill jag bara försvinna bort och strunta i precis allt, men de funkar ju inte de heller. Tänk om jag ändå kunde de, just nu när de känns som de gör. Jag grubblar mycket och de gör inte saken bättre. Jag borde bara sluta tänka och göra de jag känner för, men när man inte vet vad man vill, då är de inte lätt att sluta grubbla över de.

De som ändå gör att jag inte ger upp fullständigt de är att jag gång på gång blir påmind om vilka snälla och goa vänner jag har. De känns nästan som de bara dyker upp någon så fort jag är på väg bara ge upp. Jag berättar de aldrig direkt så för någon att jag är påväg "down", men ändå dyker de  upp någon från typ ingenstans precis som om dom ändå vet. Jag har inte många vänner så, men dom jag har är så snälla och goa så de skulle jag kunna sitta här och skriva om i all evighet! Idag tex kom de fram en person som jag har kännt länge. Jag gillar henne jätte mycket för hon är alltid så glad, har så mycket energi och hon är hur snäll som helst. Hon sa inget speciellt, men bara att jag fick se henne och prata lite med någon som jag gillar och känner väl sen många år gjorde bara mig så glad!

Jag hoppas att de snart blir bättre och att jag kommer ur denna känsla av "tomhet". Tänk om jag bara visste hur de ska bli bättre. Jag vill inte belasta någon med mina bekymmer. Inte sitta med någon och prata om de. Inte sitta och tycka synd om mig själv heller. De är inte synd om mig och jag intalar mig ändå att jag mår bra och har de bra. Jag ångarar ju inte att jag har gjort de jag har gjort i år tex. Jag vill bara inte vandra runt och känna såhär som jag gör just nu. De är jobbigt och jag vill bara komma ur de. Hoppas jag gör de snart ...

 







Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE