De ena behöver ju inte utesluta de andra.

Renoveringen av köket har jag nog en bra lösning på nu. Jag vill väldigt gärna fixa detta ! Jag ska fortsätta att kämpa mot de målet. Nytt och fräscht kök ! De ska bli precis som jag vill ha de när de är färdigt. Detta vill jag verkligen ! 

Men jag ger mig själv lite "andrum". Om jag ska göra som jag har tänkt från början. Spara så mycket pengar jag bara känner att jag klarar och fixa köket så snart som möjligt då kommer jag ju att få avstå från så mycket annat och de är 1. För tråkigt 2. Jag kommer efter med allt annat som inte har med köket att göra.

Detta vill jag inte. Jag vill ha kul och unna mig prylar och mycket av livets goda. De finns även en hel del som jag känner att jag vill fixa och de kräver att jag bränner några tusenlappar här och där. De har inget med köket att göra, men om jag avstår från allt som inte har med köket att göra och bara sparar pengar till just köket så blir ju alla dessa små utgifter (några tusenlappar här och där) snart en enda stor utgift och då kanske jag sen får kämpa som f*n för att fixa de. 

OK ! Detta blev en lite annorlunda vändning på de. Hur gör jag för att nu fixa köket och ändå inte avstå från massor av annat? Jo, jag bestämmer mig för att jag sparar till ett kök, men jag "maxar" inte mitt sparande utan samtidigt som jag sparar en mindre summa så avstår jag inte från allt annat. De ena behöver inte utesluta de andra. De kommer bara att ta några månader längre tid att fixa köket än vad jag tänkte från början. Egentligen spelar de ingen roll. Om jag blir färdig med mitt kök i mitten eller i slutet av nästa år istället för i början av år 2012 så gör ju  de ingenting. Bara jag har tydliga mål med när jag vill vara klar med saparandet och när jag vill börja med köket så blir detta något jag kan fixa de tror jag på. En bra strategi liksom...

De kommer alltså att ta lite längre tid än vad jag förts sa, men jag har ändå bestämt mig nu för att fixa mitt kök. Men jag ger mig själv några månader mer tid. (mer än några månader handlar de inte om)

Nu känns de redan mycket bättre när de gäller detta. Jag har äntligen bra lösning och de känns som de kommer att funka. Jag ska göra vad jag kan för att nu fixa detta nu. Kök och allt annat.







Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE