Kvällsinlägg!



Jag gick ut i höstmörkret tidigare ikväll. Var och handla lite. Jag går ju sådär och småhandlar lite varje dag. De funkar bra och jag slänger inte lika mycket mat som förut.

De känns litegrann som man är igång som vanligt igen. Jag jobbar på och ska jag upp tidigt så går jag och lägger mig i bra tid kvällarna. Jag är när jag vaknar fårhållandevis pigg trots den tidiga timmen som jag måste gå upp ur sängen. Jag har haft problem med de där förut att jag inte sover ordentligt på nätterna när jag ska upp dagen efter.

De känns också som jag börjar komma tillbaka lite till mig själv. Den tomhet som jag för en tidsen kände är de inte mycket kvar av. De enda som jag kan fundera mycket på och som jag fortfarnde inte vet något om de är vad jag ska göra i framtiden. Men nuet har jag bra ordning på. Jag fokuserar på nuet hur mycket som helst, mer än någonsin.. De känns också som jag har mer att göra nu än vad jag brukar ha. De som jag tycker känns helt underbart är att jag har börjat njuta av att jag faktiskt har varit ute och rest så mycket i år. De var en intensiv period före och under  dessa resor. De gjorde efteråt att jag hamna i tomhet och om man nu tänker på några saker ändå så snurrar dom mest runt i huvudet och man kan sällan greppa någonting.

Men de är ju ändå så att jag mår bra (de gjorde jag även när de var extra tomt) och när jag väl vet vad jag vill så kan jag nog bara sätta fart med de. De roliga är att skulle jag vilja resa igen redan i år så kan jag fixa de. Men jag tror inte att jag vill de? Jag vill liksom krypa tillbaks i "myllan" och vara hemma i verkligheten nu. Jobba på och försöka komma på sätt att förverkliga nya drömmar. Jag har inga drömmar om resor längre. De finns många andra platser på jorden som jag vill se, men de drömmer jag inte om. När jag drömmer så räknas de som är så stort så att de krävs ganska mycket jobb, kanske planering och kämpatag för att fixa de. Då är de en dröm för mig att klara av de. Resor i framtiden har jag som de känns just nu inga problem med att fixa om de inte är så att jagvill något annat. Jag kan dra iväg nästan när jag vill bara de finns plats på planet och någonstans att bo vid de tillfället jag väljer att åka. Så känns de för mig just nu. 

De är många som frågar mig nu om vad jag har för planer framöver. Jag säger som de är att jag inte vet och så är de. Jag har inga hemliga planer som jag sitter och planerar. Vi får se hur de blir jag är ändå nöjd och glad med detta året även om jag inte skulle göra någonting mer av dom månaderna som är kvar.
  









Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE