I morgon tar jag några fler vuxenpoäng.

Klockan går. Jag sitter här och tittar på olika sidor på nätet. Samtidigt som tv:n står på. Jag strö-tittar. Tiden går fort och jag får snart gå och lägga mig igen. Upp i morgon och köra lite buss.  Hoppas jag går upp direkt när klockan ringer. Ibland ligger man kvar och tiden går och man  och de är inte bra för då börjar man dagen med en stressig morgon.

De där med att gå upp på morgonen vet jag inte om jag har lätt för, men jag kommer oftast upp och de är inte ofta jag försover mig även om de har hänt. Får jag välja så vill jag helst inte gå upp för tidigt, men jag vill heller inte gå upp försent. Jag går liksom en mellanväg när de gäller att sova och när de är dags att ta sig upp. När jag jobbar eftermiddag och kväll så kan jag ju alltid gå den där "mellanvägen". De är inte ofta jag sover längre än till 09:00.   

Fördelen med att ta sig upp tidigt på en ledig dag tycker jag är att om man orkar så känns de som man får mycket gjort. På väldigt kort tid hinner man ganska mycket. Man blir liksom mer effektiv och man känner sig liksom mer duktig. man tar sig upp gör någon nytta. Lite vuxenpoäng liksom.

I morgon blir de fler vuxenpoäng.










Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE