New York status ?

Tänker på New York igen. Hur är de med detta. Vad tänker jag just nu. Har jag kontroll osv... Jag har mycket tankar kring detta och de finns säkert något som oroar mig även om jag inte riktigt vet vad. Jag har ju aldrig varit där så jag vet inte vad som väntar och varför känner jag ändå lite oro? Jag vet lite vad jjag vil se, men inte så mycket vad jag vill göra. Fast de där är väl samma ?? Se eller göra. Jag vill se Brooklyn Bridge, de jag vill göra är att gå över den så då får jag ju se de. Frihetsgudinnan vill jag se. Då måste jag ju göra så att jag tar den där båten som tar mig förbi den tex. 

Jag har min lilla lista, men de känns som de finns så mycket mer att göra än de jag känner att jag vet något om. Jag googlade bara en gång precis nu och på en minut hittade jag mer saker som fanns att göra, som verkade kul, och jag har tidigare inte ens tänkt på de. Ok ! Detta är ju egentligen inget bekymmer. Valmöjligheter brukar inte vara något annat än positivt. Man kan ju ha omvända problem också. Man åker till ett ställe där man känner att de inte finns något att göra. Så är de ju inte med New York.

Något som jag har jättekontroll på de är pengarna. Jag gjorde en liten uträkning igår och de såg bra ut. Jag kommer att ha gott om cash när de är dags att resa. Jag kommer att ha mer cash än vad jag trodde tidgare. Med gårdagens kontroll så ser jag att jag kommer att få loss ytterliggare 10 000- 15 000 kronor. Ju närmare denna resa jag kommer  desto bättre koll får jag. Den "budgetkoll" jag hade för några måndersen ser annorlunda ut idag och de beror på att allting går bättre än väntat. Jag drar in mer pengar än vad jag tidigare har räknat med och eftersom de bara är New York resan som gäller just nu så lägger jag undan allt till detta.

Jag vet inte hur mycket pengar de kommer att gå i New York, men de är ju aldrig fel att ha cash och röra sig med. Jag tror ju inte de är svårt att bränna pengar där. Tänk vilket bekymmer jag har. Jag har bekymmret: "VAD SKA JAG GÖRA MED ALLA PENGAR"










Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE