Nattblogg för att jag vill uppdatera.

De har blivit natten och jag ska väl snart gå och lägga mig. Jag vill ändå sitta här först och skriva lite. mest för uppdateringens skull. Jag har inte mycket mer att berätta än de ni redan har läst om dom senaste dagarna. Mycket tankar snurrar runt i mitt huvudet, men de finns en hel del som jag nu känner mig ganska trygg med och de är tex resan till New York.

Lite oro känner jag ju, men jag tror de är mest för att jag inte vet riktigt hur detta kommer att bli, för jag har ju aldrig varit där. Jag är ändå ganska väl förberedd och jag har ju sommaren på mig att kolla ännu mer på detta. Jag gör inte de så mycket mer just nu. Jag vet ungefär vad jag vill se och göra när jag är där och jag har inte kommit på något mer dom senaste dagarna. Jag kanske har tittat på detta för mycket? De finns säkert flera timmar av tid som jag har lagt ner på detta som bara har varit onödigt. Men de gör ju inget. För de viktigaste är ju att de blir av, att jag kommer iväg. Vad jag gör innan de spelar ju ingen roll så länge jag fixar resan liksom. Jag känner mig trygg i detta. De kan jag nog säga även om de finns en liten oro då. Men ju mer dagarna går och de närmar sig så är de ändå så att jag längtar till dom 2 veckorna då jag har min semester i New York !

I övrigt så trivs jag med livet just nu. Jag känner ingen ilska eller vrede över vad andra gör mot mig. Visst är de en och annan i min omgivning som beter sig underligt, men de är deras problem och jag skiter väl i de. De som jag gillar med mig själv  de är att jag gör vad jag vill och inte så mycket som andra vill. Jag vågar liksom att säga nej och jag mår inte dåligt av de. Däremot så tror jag att jag skulle må dåligt om jag gjorde massor av saker mot min vilja bara för att andra säger de. Jag tror egentligen inte, jag vet de och därför vågar jag säga nej. Jag vill må bra. Så bra som möjligt !!! Eftersom jag vet att jag mår dåligt när jag gör massa saker mot min vilja så gör jag inte de. Enkelt och logiskt och jag tycker de är fullständigt självklart ..

Jag känner mig trygg i mig själv. Jag kan vara den jag är och jag vet att jag duger som jag är även om jag  ibland tex fattar fel beslut och gör fel. Jag är inte så rädd för att göra fel. Man lär sig alltid något på de och med den känslan så är de lättare att hålla sig lugn och när man håller sig lugn så gör man mindre fel. Man gör fel ibland ändå, men de är viktigt att förstå stt  man duger precis som man är. Jag kan faktiskt på riktigt känna detta.

 Jag gillar också att jag vågar. Jag vet att de finns folk som tycker att jag är fånig som drömmer om allt möjligt och håller på att planerar och inte bara skiter i de. Men jag tror stenhårt på att om man kämpar lite nu så får man de så otroligt mycket bättre sen. Kan vara värt de, tycker jag i alla fall. De viktigaste för mig är att  allt jag gör så vill jag känna mig trygg. Jag vet så många som förverkligar sina drömmar fast de kanske inte är riktigt läge. Man köper tex drömbilen. För att fixa de så lånar man pengar. Sen gör man något mer för lånade pengar och sen har man skulder som blir väldigt jobbiga att lösa. Man får kämpa efter man har fixat drömmen, istället för före  och de blir lätt till en mardröm.






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE