Ibland oro men livet leker liksom.

Godmorgon !

Hoppas allt är bra ! För mig känns de som de mesta blir som jag vill. Livet leker liksom. Jag kan oroa mig för saker, men de man oroar sig för händer  inte. Motgångar kan jag ha, men de är lätt att glömma och gå vidare.

Jag har blivit bättre på att gå och lägga mig i tid så jag kan sova ut dagen efter. Fast jag går upp så sjukt tidigt som 03:15 ibland.  Imunförsvaret har varit bra. Jag har inte känt mig de minsta sjuk på väldigt länge. Ingen huvudvärk, ingen feber eller förkylning. Bra där också alltså.

Jag rör mig regelbundet. Inga hårda pass direkt. de är bara promenader och PW. Gymmet vet jag inte när jag tar mig till. De känns bara mycket roligare just nu att var ute. De är sommar, sol och värme. De blir så mycket roligare att vara ute då.

Några bilder från dagen PW




Sparande av pengar till resorna går bra. Jag får bara loss mer och mer pengar varje månad och jag känner ingen panik för att jag  inte kommer att ha cash i New York. Jag kan vara lite orolig för själva resan och vistelsen i New York, men de blir säkert bra detta med precis som dom 2 andra resorna som jag har gjort i år. Jag behöver inte snåla med pengar. Jag kan unna mig mat ute och lite annat som jag behöver och ändå kan jag lägga undan minst 8000 kronor i månaden. Så bra går de nu och de är bara att hoppas att de håller i sig och att de vara länge. Gärna  efter jag har varit i New York också. För tänk va roligt man kan ha för  8000 kronor i månaden som man inte behöver använda till tex räkningar och mat. WOW !!!!









Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE