Har en liten paus på Resecentrum.





Står med bussen just nu på resecentrum i trollhättan. Klockan är typ 23:15 och förmodligen är jag här i min ensamhet. När man är såhär i ensamhet då tänker man mycket. Tankar om stora saker kommer ofta fram och man funderar igenom.






New York är ju något som jag tänker på mycket. jag kan erkänna att jag är lite orolig för jag vet ju inte vad som väntar mig. Någonstans tror jag ändå att detta blir bra, men jag kanske fortfarande har lite svårt att ta in att jag faktiskt ska dit.

Man funderar såklart vidare nu. Vad hittar jag på efter denna resa? Vad vill jag egentligen. De vet jag inte just nu. De roliga vore att bara komma hem och spendera mer pengar. Inte tänka mer på spara och hålla budget. jag har ju insett att jag tex denna månaden kan spara 8000 kronor. Ska jag misslyckas med de då måste jag bränna över 100 kronor varje dag, därför är jag gansak säker påa tt jag håller budget denna månaden också.

 Tänk va kul man kan ha för 8000 kronor på en och samma månad. Så skiter jag i att spara så kan jag allstå använda 8000 till nöjen ! Rätt coolt !!! Ok min roliga del av hjärnan säger att jag ska spendera pengar även efter New York. Förnuftet däremot säger att jag bör spara. Vissa saker av de jag går och tänker på kräver de. Mycket av de jag vill kräver 60 000 kronor och de är inga pengar jag kommer att ha när jag kommer hem från New York. Men jag vet inte ?? De spelar ingen roll vad jag gör. Jag tror inte att jag kommer att ångra om jag bränner pengar som en svartväxlare ett tag här hemma. Spara är inte roligt, men om jag vill ha roligt ja då är de bara att spendera. Vi får se hur de blir? Frågan är om jag orkar att sätta igång ett nytt sparande när jag har kämpat så länge med att få ihop mina resor? De är inte lätt att motivera sig till de igen.  Nu ska jag snart fortsätta jobba. Någon timme till sen är jag hemma.






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE