Efter New York ?

Som jag har skrivit tidigare så är de inte mycket annat som gäller för mig än denna New York resa. Större delen av min vakna tid går mot detta målet. Sparande av pengar och andra förberedelser håller jag på med dagligen. Varje dag tänker jag på detta, så är de.

Men jag har fakiskt också börjat att tänka på vad jag vill göra efter detta. Jag har ett sånt oerhört behov av att ibland få göra de där som är lite utöver de vardagliga. De vill väl alla så de är ju inte så märkvärdigt att jag vill de. Samtidigt som jag vill väldigt mycket så är de viktigt för mig att  jag känner mig trygg i de jag gör. De är inte alltid så lätt att både känna sig trygg med något samtidigt som man är i full gång med att göra något man verkligen vill och har drömt om.

Vad jag vill efter New York de vet jag inte exakt, men jag har massor med saker som jag funderar på. De mesta handlar först om att få loss pengar. Känns ibland som de är halva jobbet. Jag vet ju idag att jag kan få loss mycket pengar och vill jag spara så är de inga problem de heller. Kanske ska man börja göra något som mer förändrar livet lite. Jag har i flera år nu gjort i stort sett samma saker. Ibland gör jag mer av något och mindre av något annat men de är samma saker. Jag vet inte om jag vill något annat egentligen. Jag hämtar mat varje dag för jag vill inte laga någon. Jag tränar på för att måbra och de är ju inget jag vill sluta med hur mycket jag än förändrar mitt liv i övrigt, för då mår jag inte bra. Jag jobbar en hel del och jag kan trivas med de vardagliga slitet även om jag ibland undrar om människan verkligen är skapad för att arbeta 40-50 timmar i veckan. Är också rädd för att få den sk yrkesskadan i de jag jobbar med. Ibland känner jag att de är på gränsen till att jag redan har den. Hemsk tanke för man blir så "insnöad" då i de man gör.

Jag har ju mina drömmar. Mycket av de jag funderar på kräver i pengar, ungefär 60 000 kronor.  De finns annat också som kräver både mindre och mer. Men de märkliga är att mycket av de jag funderar på kräver just 60 000 kronor. Så, där får jag kanske  börja efter att jag kommer hem från New York? Få ihop 60 000 kronor FÖR ATT SEN KUNNA FÖRVERKLIGA NYA DRÖMMER. Vet jag bara vad jag vill så gör jag ett försök. Just nu vet jag inte vad jag vill, men jag har en känsla av att de kommer jag nog på bara jag har kommit hem från New York ? 







Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE