Jag har tagit fram resväskan.

Jag går här hemma och plockar och fixar lite. Jag har tagit fram resväskan. Jag har bara packat i solskyddskrämen än så länge. Jag har gjort de för den vill jag verkligen inte glömma när jag ska åka till Thailand.

 Jag vet inte vad jag tänker inför resan. Jag har ingen sk resfeber, men jag funderar lite på hur de ska gå och sitta på planet i över 12 timmar. De var de jobbiga förra gången och jag vet inte om de kommer att kännas bättre denna gången.

Annars tror jag de mesta blir bra ! Jag vet mer om stället nu. Förra gången jag var där var de för första gången och då kan man inte veta riktigt hur saker och ting funkar. Nu vet jag vilka restauranger som är bra. Jag vet att stället jag bor på är perfekt och jag vet att jag bara ska gå förbi en skräddare som frågar om jag vill köpa en kostym.

Jag vet också att man kan pruta rätt ordentligt om man vill köpa något. Dom tar i ett förbannat överpris och de är bara att vända på sig och vara på väg att gå så sänker dom priset direkt. Sen gör man de en gång till och sen kanske man har fått ner varan till mer än hälften av de försäljaren sa först.

Jag vet också vilka barer som är bra och vilka ställen man verkligen ska undvika. Dom barer som jag tyckte var bra de är dom där man känner efteråt att dom inte har försökt lura mig på pengar. De klart alla vill ju att du ska bränna mycket pengar i just deras bar och dom gör mycket för att du ska göra detta. Men de finns några barer där i alla fall jag kände att jag fick köpa de jag ville, hur mycket jag ville och dom tjata inte på mig att jag bara skulle köpa mer och mer. Dom ställena kommer jag naturligtvis att besöka mest under mina nätter ute i Patong. 

 Jag känner att jag vet väldigt mycket om Patong och de känns väldigt bra !!!!!!!
















Kram..





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE