Lite mycket funderingar.

De blev ett ägg och några mackor. Jag orkar nog inte se färdigt filmen som jag har börjat se.
Får se om jag lägger mig och funderar istället. Jag har gjort de mycket idag. Jag vet inte vad jag funderar på egentligen. Nyårsafton kanske ?? Eller så väntar jag bara på att få åka till Thailand. Jag har laddat flera månader för detta och nu ... Vad ska jag göra nu. Jag behöver bara köpa hem lite mat till Mimmi så hon klarar sig när jag är borta. Thailand blir en häftig resa och de blir en bra start på genomförandet av "my dream".



Sen då ?
Jag de är mycket tankar på andra resan. De känns som jag ändrar och sen vänder jag tillbaka som jag har tänkt från början. Ibland funderar jag för en sekund att bara strunta i detta ! Åka till Thailand och ha de bra och sen leva livet här hemma istället för att spara pengarna och vänta i dagar och månader på att få resa iväg ut i världen igen. Men ger jag upp detta så kommer jag nog att ångra mig senare i livet och de är ju så att man ångrar alltid de man aldrig gjorde. "My dream" har jag funderat på i minst 3 år, kanske ännu mer ? Nu är jag närmare än någonsin. De känns fel och släppa de bara. Ok, de går ju och ändra. Man kan ju bara göra en resa och sen bränna tusenlappar på "hemmaplan" som en svartväxlare, men jag kommer att tröttna på de  och så är jag tillbaka på ruta ett i "my dream".  Nu får jag sluta fundera mer på detta. Jag kommer liksom inte vidare ändå.

Nu gör jag en GÅ-TILL-SÄNGEN-OCH -SOVA och jag hoppas jag att jag sover gott. Jag kommer nog att somna direkt för jag är trött av allt grubblande nu.

Kram.. 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE