Är de detta som kallas resfeber ?

Tjena !

Sitter här och hör regnet smattra mot fönsterbrädan. Fryser detta på inatt så blir de riktigt halt. Gå och kör försiktigt säger jag bara.




Jag vet inte om jag har fått den där resfebern som jag inte trodde att jag hade. Vad är resfeber egentligen och hur vet man när man har de? De går ju inte att ta tempen och kolla de...

Jag inser att de inte är många dagar kvar till Thailand. De mesta är klart. Mimmi ska vara här hemma och pappa ska bo här och ta hand om henne och de är jag glad för. Är de något jag verkligen alltid oroar mig för så är de vem om ska ta hand om min fågel när jag ska vara hemifrån mer än en dag. Jag har "fett" med "cash" som jag ska sätta sprätt på i Thailand. De svåra är och veta hur mycket de egentligen kommer att gå åt. Jag har ingen aning, så där får vi se hur resultatet blev när jag kommer hem. Mycket är fixat och klart som jag sa. Ja, allt är fixat och klart. Jag ska nu bara starta min resa och sen inse att jag har tagit ett stort steg mot att fixa hela "My Dream".

Men vad är resfeber i detta ? Jo ! Jag gå runt och tänker om jag har tänkt på allt eller har jag missat något ? Har jag tagit alla sprutor som jag behöver. Behöver jag något mer av medeciner med mig till Thailand ifall jag blir sjuk eller räcker de med dom tabletter jag har?  
Jag vill inte glömma kameran tänk va hemskt de vore tänker jag. Laddaren också glöm inte den!!! Vad funderar jag mer på ? Har jag betalat alla räkningar som ska vara betalda innan jag kommer hem? Ja de har jag de behöver jag inte oroa mig för, men ändå måste jag tänka tanken. Jag är ju hur noga som helst med min ekonomi. Ligger biljetten framme på bordet. Jag har väl inte slängt den i pappersåtervinningen.

Är detta resfeber ? Innerst inne vet jag att jag har kontroll på allt, men ändå snurrar detta runt i huvudet. Jag kan också fundera på om jag ska ta den där resan till Bangkok i tre dagar från Patong. Jag kan bestämma mig när jag kommer dit för så enkelt är de att fixa de på plats. De insåg jag när jag var där sist. De hade varit roligt att se de, men jag vet inte om jag är så noga med de egentligen.

HMMM...

Kallas detta resfeber ? Ja då har jag de.

Kram..





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE